Yazdığın Yazılar Okunmuyor Mu? Tavsiyem: Medium

 Yazıyoruz… Kimimiz para kazanma amacıyla, kimimiz de sadece yazdıklarını tanımadığı insanlara ulaştırmak ve okutmak istediği için yazıyor. Her ne kadar günümüzde bu ikinci grup çok azınlıkta olsa da, bu yazımda “Yazdığım yazıları kimse okumuyor!” diyenler için naçizane bir tavsiye vermek istiyorum.



  E mâlum, internet çağındayız ve artık herkes yazılarını kişisel web sitelerinde, bloglarında yayınlıyor. Tabii bu sitelerin, blogların kurulumu da belli bir süreç istiyor. Kısaca; tasarım, arama motoru optimizasyonu, daha sonra yazıların sosyal medyada paylaşılması derken gerçekten titizlikle ve sabırla yapılması gereken işler var. Ki sitedeki, blogdaki ziyaretçi sayısı istenilen düzeyde olsun. Ancak siz bu tür işlerle uğraşmak istemiyorsanız veya bu tür konularda yeterli bilginiz olmadığı görüşündeyseniz size tavsiyem Medium. 



  Neden Medium? Çünkü Medium' da yazılarınızı yazmak için herhangi bir zahmetli kurulum vb. işlem yapmanıza gerek yok ve aynı zamanda Medium şık bir tasarıma, sade ve kullanışlı arayüze sahip diyebilirim.


  Gelelim Medium' un bir diğer güzel özelliğine. Medium da tıpkı Facebook, Twitter, YouTube gibi bir sosyal ağ. Tek farkı, insanların yazdığı yazıları paylaşarak birbirleriyle etkileşim sağlaması. Durum böyle olunca, insanlarla iletişiminiz daha hızlı ve kolay oluyor.

 Medium’ un kullanıcılara sunduğu başka özellikler de var. İsterseniz siz de daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Umarım işinize yarar ve seversiniz.


  Kendinize iyi bakın, hoşçakalın!

Yorumlar

  1. Üyeliğim var ama pek anlayamadım doğrusu Medium'u. İngilizce zaten. Bir iki içerik yükledim ama etkileşim alamadığımdan üstüne düşmedim. Aklıma gelirse giriyorum, nadiren o da yani.

    YanıtlaSil
  2. güzel yazı olmuş ancak medium da yazarlık nasıl yapılır konusunu biraz daha açsan daha iyi olurdu bence. yine de dediğim gibi güzel yazı olmuş. emeğine sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çalışabileceğiniz 12 Freelance Yazarlık Sitesi

Futbol Scout' u Olmak Mı İstiyorsun? Scouting İçin Önerebileceğim 4 Site

Freelance Çalışanlar Vergi Ödemek Zorunda Mı?