Yazılarınızı Satmak İçin Kullanabileceğiniz 2 Site

 Aramızda yazdığı yazıları değerlendirerek kendisine ek gelir sağlayan birçok insan bulunuyor. Aynı zamanda yazı yazmayı sadece hobi olarak gören, kazanç elde etme amacı olamayan insanlarla da karşılaşabilmemiz mümkün. Bu yazımda, yazdığınız yazıları satabilmenize imkan sağlayan 2 siteden bahsetmek istiyorum. Ki böylelikle, hem yazdığı yazılardan kazanç elde eden insanlara alternatif bir yöntem daha sunmuş olabilirim, hem de yazdığı yazılarla nasıl kazanç elde edeceğini bilmeyenlere ve benzeri durumda olanlara yardımcı olabilirim diye düşünüyorum. Lafı fazla uzatmadan yazdığınız yazıları satabilmenize imkan sağlayan 2 siteyi ve birkaç detayı kısaca açıklamak istiyorum. 


  İyi Makale

 İlk durağımız İyi Makale. Bu siteyi kullanarak yazılarınızı satabilmenizin yanında, sitede bulunan hazır makalelerden ihtiyacınıza uygun olanını satın alabilmeniz veya makale siparişi verebilmeniz de mümkün. Yani kısaca İyi Makale, internet ortamında yer alan büyük bir içerik pazarı gibi. Aynı zamanda yaptığım araştırmalardan ve yaklaşık bir aylık kullanıcı gözlemimden de yola çıkarak söyleyebilirim ki, İyi Makale üye/kullanıcı sayısı bakımından, kendi alanında Türkiye'nin en büyük sitelerinden birisi. Evet bu site ile ilgili size aktaracaklarım bunlardan ibaret ancak ikinci siteye geçmeden önce önemli bir konuya daha parmak basmakta fayda var :) Satmak istediğiniz yazılar, daha önceden herhangi bir internet sitesinde kullanılmamış olmalı ve tabii ki özgün olması şartını da eklememiz gerek.

  Makale İşi 

 Evet geldik ikinci ve son durağımıza. Öncelikle Makale İşi' nde de satmak istediğiniz yazıların, daha önceden kullanılmamış ve özgün olması gerektiğini bir daha bildireyim, hatırlatayım istiyorum. Bu sitenin çalışma şekline ve özelliklerine gelecek olursak, aslında sizler de ziyaret ettiğinizde Makale İşi ve İyi Makale' nin çalışma sistemlerinin ve özelliklerinin birbirine çok benzer olduğunu göreceksiniz. Bu nedenle ekleyebileceğim herhangi farklı detay ve bilgi yok diyebilirim. Makale İşi hakkında aktaracağım bilgiler de bu kadar :)


 Umarım bahsettiğim bu iki site işinize yaramıştır. Aynı zamanda sizin de bildiğiniz farklı bu tip mecralar varsa benimle/bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Sizlere bol şans, bol kazanç diliyorum. Hoşçakalın

Yorumlar

  1. Bence böyle şeylere gerek yok diye düşünüyorum. Sen o kadar emek veriyorsun ve senin emeğini para ile satın alıyorlar!

    Yine de konuya ilgisi olanlar için faydalı bir yazı olmuş, faydalananlar olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. Size hak veriyorum aslında fakat bakacak olursak, bu mantık ile hayatlarımızda çokça karşılaşıyoruz. Bu düzene uzun zamandır alışmış durumdayız ve bu böyle devam edecek gibi:)

    Çok teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  3. yazılarınızı okuyorum gayet başarılı. Bende talimatları yerinde getirip blog yazarı olmak için çaba sarf edeceğim umarım başarılı olabilirim :)

    YanıtlaSil
  4. yazılarınızı okuyorum gayet başarılı. Bende talimatları yerinde getirip blog yazarı olmak için çaba sarf edeceğim umarım başarılı olabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Blog yazarlığı maceranızda size başarılar diliyorum, iyi çalışmalar. Hoşçakalın

      Sil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. yazarlık yapanlar veya yazdığı yazıları satmak ve bundan bir gelir kazanmak isteyen kişiler için güzel yazı olmuş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çalışabileceğiniz 12 Freelance Yazarlık Sitesi

Futbol Scout' u Olmak Mı İstiyorsun? Scouting İçin Önerebileceğim 4 Site

Freelance Çalışanlar Vergi Ödemek Zorunda Mı?